Contracte comerciale S.A. „Metalferos”

  • Post category:Noutăți
  • Reading time:3 mins read

Noi contracte comerciale încheiate cu parteneri externi

S.A. “Metalferos” a încheiat un contract direct cu un nou partener din Turcia

Compania S.A. “Metalferos” a început anul 2020 cu noi schimbări, una dintre care este inițierea de parteneriate directe cu clienți finali, fară companii intermediare.

Astfel, “Metalferos” încheie pentru prima dată un contract direct de comercializare a metalelor neferoase cu o mare companie turcească. Acest lucru va aduce beneficii financiare majore pentru întreprindere.

Sâmbătă, 18 ianuarie 2020, la sediul companiei S.A. “Metalferos” a avut loc o întâlnire de afaceri cu reprezentanții companiei turcești “Şahinler Metal Sanayi ve Tic” A.Ş. În urma acestei întâlniri, a fost încheiat cu succes un parteneriat pentru anul 2020 între S.A. “Metalferos” și compania turcă.

23.01.2020

Administrația S.A. „Metalferos”.

Un nou contract incheiat de S.A. “Metalferos” cu parteneri din Austria

S.A. “Metalferos” incheie al doilea contract direct în zece zile de la reluarea activitătii: de data aceasta cu parteneri din Austria.

În urma unor negocieri care au avut loc în data de 22 ianuarie 2020 la sediul companiei S.A. „Metalferos”, a fost semnat un contract direct de comercializare a metalelor feroase și neferoase între “Metalferos” și compania austriacă “Mast Metall Handels GmbH”. Contractul este valabil pentru anul 2020.

Compania “Metalferos” este deschisă în continuare pentru noi parteneriate și colaborări.

23.01.2020

Administrația S.A. „Metalferos”

S.A. “Metalferos” are un nou partener în Germania

S.A. “Metalferos” încheie un alt contract în Europa: noul partener este o companie germană.

În urma unei vizite efectuate la sediul companiei “Scholz Recycling GmbH” în Germania, S.A. “Metalferos” încheie un contract comercial cu societatea germană, ca urmare a negocierilor avute în data de 27 februarie 2020. Contractul este valabil pentru anul 2020.

31.01.2020

Administrația S.A. „Metalferos”

S.A. “Metalferos” încheie un nou contract de colaborare cu Uzina Metalurgică din Râbnița

După o perioadă de negocieri ca urmare a demonopilizării pieții … din R. Moldova, S.A. “Metalferos” încheie un nou contract cu Uzina Metalurgică din Râbnița. Contractul a fost semnat în data de 27 februarie 2020 și este valabil pentru anul 2020.

03.02.2020

Administrația S.A. „Metalferos”

 

© Copyright 2020 – www.metalferos.md – All right reserved