SECȚII

Secții S.A. ”Metalferos”

S.A. ”Metalferos” deține două secții de prelucrare și sortare a deșeurilor de metale feroase și neferoase și o secție de confecționare, specializată în confecționarea hainelor de lucru.

Secția de prelucrare a resturilor și deșeurilor de metale feroase S.A. “Metalferos”

Secția se ocupă de colectarea,  prelucrarea și livrarea metalelor feroase. Din categoria metalelor feroase face parte numai fierul. Prelucrarea deșeurilor de metale  feroase trebuie să  corespundă anumitor cerințe tehnice.

Mai multe informații despre secția de metale feroase se gasesc aici.

Secția de prelucrare a resturilor și deșeurilor de metale neferoase S.A. “Metalferos”

Secția se ocupă de colectarea,  prelucrarea și livrarea metalelor neferoase. Metalele neferoase reprezintă toate metalele în afară de fier – materialele precum aluminiul, cuprul, bronzul, inoxul,  sau zincul, dar și altele.

Mai multe informații despre secția de metale neferoase se gasesc aici.

 

Secția de confecționare a îmbrăcămintei de lucru S.A. “Metalferos”

Secția confecționare S.A. “Metalferos” a fost înființată în cadrul întreprinderii în anul 2006, în urma unui proiect social și este specializată în confecționarea îmbrăcămintei de lucru, cuprinzând o vastă gamă de produse. Secția constă dintr-un atelier separat aflat pe teritoriul întreprinderii. Atelierul este dotat cu utilaj modern, mașini automate și semiautomate, utilaj pentru călcat și croit.

Mai multe informații despre secția de confecționare se găsesc aici.

 

© Copyright 2020 – www.metalferos.md – All right reserved

Foto: Dumitru Afanasiev