SECȚIA CONFECȚIONARE

Secția confecționare S.A. “Metalferos”

Secția confecționare S.A. “Metalferos” a fost înființată în cadrul întreprinderii în anul 2006, în cadrul unui proiect social și este specializată în confecționarea îmbrăcămintei de lucru, cuprinzând o vastă gamă de produse. Secția constă dintr-un atelier separat aflat pe teritoriul întreprinderii. Atelierul este dotat cu utilaj modern, mașini automate și semiautomate, utilaj pentru călcat și croit.

Toate comenzile efectuate de secția confecționare S.A. “Metalferos”  sunt în concordanță cu legislatia din domeniu, fiind recunoscute și apreciate de clienții noștri. Pe parcursul anilor secția a realizat numeroase comenzi pentru diverse firme din țară și peste hotare (Germania și Italia).

Contracte LOHN oferite de secția confecționare S.A. “Metalferos”

Secția confecționare S.A. “Metalferos” oferă clienților produse confecționate în regim de prelucrare activă (LOHN). Produsele confecționate sunt de calitate înaltă, oferind o garanție de predare a acestora conform termenilor prevazuți în contracte. Clienții noștri sunt companii prestigioase, cunoscute pe piața internațională. De regulă, materia primă este importată, apoi prelucrată de noi. La cererea clienților putem confecționa produse și cu materiale autohtone.

Suntem deschiși pentru noi relații de afaceri cu orice agent economic, în vederea dezvoltării unor relații mutual avantajoase.

Date de contact

Adresa: mun. Chisinau, zona industrial Vatra, str. Feroviarilor 1/3

Telefon: 022 509-159

Fax: +373 (22) 509-159

Email: info@metalferos.md

 

© Copyright 2020 – www.metalferos.md – All right reserved

Foto: Dumitru Afanasiev