2020-03-20

COVID-19 - reguli de access pe teritoriul S.A. “Metalferos”

În legătură cu evoluția situației epidemiologice create ca urmare a infecției COVID–19, conform hotărârii Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică și a recomandărilor Organizației Internaționale a Sănatății, Compania S.A. “Metalferos” instituie reguli stricte de acces pe teritoriul companiei.

Persoanele terțe pot avea acces pe teritoriul companiei S.A. “Metalferos”doar fiind echipați cu mască de protecție și mănuși.

Este interizis accesul pe teritoriul companiei persoanelor străine, vizitatorilor sau altor persoane, care prezintă vădit simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).

Pe teritoriul companiei se interzice accesul persoanelor care s-au aflat în contact cu o persoana infectată sau care prezintă simptome ale infecției cu virusul gripal COVID-19, orice alt virus gripal și/sau IRV.

Se stabilește asigurarea respectării distanței sociale între persoane de minim un metru.

La intrarea pe teritoriul companiei, toate persoanele sunt obligate să respecte regulile de igienizare si dezinfectare personală impuse de administrație,  în baza ordinului nr.25 din data de 27.02.2020.

În caz de simptome – ramâneți izolați la domiciliu, comuncați medicului de familie sau apelați Serviciul Național 112.

Vă rugăm insistent să respectați regulile stabilite în cadrul companiei.

 

20.03.2020

Administrația S.A. „Metalferos”.