Sectia confectionare S.A. “Metalferos”

Sectia confectionare S.A. “Metalferos” a fost infiintata in cadrul intreprinderii in anul 2006 in urma unui proiect social. Sectia consta dintr-un atelier separat aflat pe teritoriul intreprinderii, unde lucreaza in jur de 30 femei. Atelierul este dotat cu utilaj modern, masini automate si semiautomate, utilaj pentru calcat si croit. Sectia confectionare este specializata in confectionarea hainelor de lucru, cuprinzand o vasta gama de produse. Pe parcursul anilor am realizat numeroase comenzi pentru diverse firme din tara si de peste hotare (Germania si Italia).

Toate comenzile efectuate de compania noastra sunt in concordanta cu legislatia din domeniu, fiind recunoscute si apreciate de clientii nostri. Produsele finite sunt confectionate in regim de prelucrare activa (LOHN).

Contracte LOHN oferite de sectia confectionare S.A. “Metalferos”

Sectia confectionare S.A. “Metalferos” ofera clientilor produse de calitate inalta si o garantie de predare a acestora conform termenilor prevazuti in contracte. Suntem deschisi pentru noi relatii de afaceri si invitam si alti agenti economici in vederea dezvoltarii unor relatii mutual avantajoase.

In prezent compania se afla in procesul de a perfecta contracte in sistemul LOHN.

LOHN reprezinta sistemul de lucru prin care clientii nostri ne ofera materialele si tiparele pentru produsul dorit iar noi fabricam produsele si le expediem clientului la o data stabilita, conform contractului.

Date de contact sectia de confectionare S.A. “Metalferos”

Adresa: mun. Chisinau, zona industriala Vatra, str. Feroviarilor 1/3

Telefon: 022 509-159

Fax: +373 (22) 509-159

Email: info@metalferos.md